Welkom bij Multimavision

Multimavision is ruim 25 jaar actief in de wereld van de landelijke en regionale televisie en inmiddels uitgegroeid tot een multidisciplinair productiebedrijf. Of het nu om een bedrijfsfilm, videopresentatie of deelname aan een, door Multimavision geproduceerd, televisieprogramma op de landelijke zenders gaat, veel is mogelijk! Door onze jarenlange ervaring en passie, zijn wij in staat uw bedrijf of product op een heldere manier in beeld te brengen.

U kunt ons onder andere kennen van de succesvolle televisieprogramma's Medicaltravel op RTL4, gepresenteerd door Chimène van Oosterhout en Greenproject op RTL7, gepresenteerd door Roel Kyvelos.

Greenproject

Greenproject is een televisieprogramma op RTL7. Het is een journalistiek reisverslag over de groene en duurzame wereld, waarbij de kijker wordt geïnformeerd en geïnspireerd op het gebied van groene innovaties, sustainability en maatschappelijk verantwoord ondernemen.  Kortom een programma over duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Meer weten? Kijk dan op Greenproject.nu

Medicaltravel

Medicaltravel is een televisieprogramma op RTL4.  Het is een journalistiek reisverslag over de medische wereld, waarbij de kijker wordt geïnformeerd over allerlei onderwerpen op het gebied van medische innovaties, gezondheid, welzijn en zorg.

Meer weten? Kijk dan op Medicaltravel.nu